Toimitusehdot

Yleistä

JMS-LaserTec.fi on JMS-LaserTec Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy JMS-LaserTec Oy (3325400-7, Salaistentie 565, 24240 Salo, 050 366 2764). JMS-LaserTec Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, 020 718 1830www.paytrail.com) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on tällä hetkellä vain Postin kuljetuspalvelut.

Ostokset toimitetaan pääsääntöisesti postilaatikkoon kirjepostin mukana, mutta isommat paketit lähetetään asiakkaan toimitusosoitetta lähimpänä olevaan pakettiautomaatiin.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2–3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Tarkemmat palautusohjeet käydään läpi tapauskohtaisesti, tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä puhelimitse numeroon 050 366 2764 tai sähköpostitse osoitteeseen mikael@jms-lasertec.fi.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse numeroon 050 366 2764) tai sähköpostitse osoitteeseen mikael@jms-lasertec.fi.